Jacobs, de verdeler van Mercedes-Benz in Sint-Niklaas en Lokeren, is verkozen tot Beste Dealer Van Mercedes-Benz. Die prijs bekroont de beste concessiehouder voor bestelwagens binnen zijn merk. De eerste editie van de awards ging uit van Transportmedia en transportorganisatie FEBIAC. “Het is een mooie beloning na jaren van intens en toegewijd werken om ons bedrijf verder op de kaart te zetten”, zegt Kris De Saegher, zaakvoerder van Jacobs.

In 2016 verkocht Jacobs meer dan 600 bestelwagens in de ruime regio. Het familiebedrijf beschikt over twee showrooms voor nieuwe bestelwagens die toonaangevend zijn qua inrichting en oppervlakte in Vlaanderen. “Sinds kort hebben we ook een Certified-showroom, specifiek voor tweedehands personen- en bestelwagens”, duidt Kris De Saegher. “Permanent hebben wij een honderdtal bestelwagens op voorraad, waarvan een dertigtal tweedehands.” Een jaar lang mag de concessieouder zich nu beste Mercedes-Benzdealer noemen. “Ik zal de prijs een mooie plaats in ons bedrijf geven, als herinnering en motivatie om te blijven investeren en ondernemen in onze regio”, besluit Kris De Saegher.

Jacobs is als erkend concessiehouder en servicepunt voor Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen een gevestigde waarde in het Waasland. Het bedrijf werd in 1963 in Sint-Niklaas opgericht, en stelt vandaag 135 medewerkers tewerk. Ook in Lokeren heeft Jacobs ondertussen een filiaal. Met Kris De Saegher en Carl Seys staat momenteel de derde generatie bij het familiebedrijf aan het roer.