Jean Paul Descheemaeker ruilt Fun voor Lecot-Raedschelders

jean-paul-descheemaekerDe vrijetijdswinkelketen Fun, die in Oost-Vlaanderen winkels heeft in Oudenaare, Sint-Denijs-Westrem,Wetteren, Sint-Niklaas, Lokeren en Dendermonde en in Nevele Fundoo Village uitbaat, kondigde aan dat Jean Paul Descheemaeker (foto), die er sinds drie jaar CEO was, afscheid heeft genomen van zijn functie.

Hij wordt opgevolgd door Tony Mettens, de vroegere topman van Maxi Toys. Die zal samen met de broers Sven en Joeri De Waele en de nieuwe CFO Philippe De Moor, die overkomt van  kledingketen Terre Bleue, de organisatie leiden.

“Tony Mettens maakte sinds september vorig jaar deel uit van onze raad van bestuur”, zegt Joeri De Waele, “en hij werkte als interimaankoopmanager. Met zijn rijke ervaring kan hij Fun, dat dankzij het vele werk dat Jean Paul Descheemaeker de afgelopen jaren heeft verricht, voort het groeipad laten bewandelen, en de vernieuwing, die wordt geïllustreerd door de  lancering van een nieuw winkelconcept in de winkel in Lokeren, voortzetten.”

Jean Paul Descheemaeker, die voor hij bij Fun aan de slag ging, onder meer al voor Brico Plan-it werkte is nu CEO geworden van de metaalwarenhandel Lecot-Raedschelders, die 44 vestigingen heeft. In Oost-Vlaanderen bevinden die zich in Aalst, Eeklo, Gentbrugge, Lokeren, Melsele, Oudenaarde, Ronse en Sint-Niklaas.