Jong en ervaren talent versterkt ARK Communicatie

aaaarkTerwijl 2 februari de laatste dag was van de voetbaltransfers in de zogenaamde “wintermercato” had full-service communictiebureau ARK uit Rupelmonde zijn versterkingen al eerder binnengehaald.

David van Wynsberge, Peter Foubert, Ann-Sophie Cardoen en Steven Truyman, zijn de professionals die het bureau versterken, dat onder leiding staat van managing director Ben Verleysen en dat ook lid is van BBN, een internationale B-to-B netwerk van onafhankelijke communicatiebureaus die internationale merken ondersteunen in verschillende landen. Zoals in het goed team past, heeft ARK daarbij gekozen voor een uitgekiende mix van ervaring en jong talent.

Na samengewerkt te hebben bij Claerhout nv en Think Yellow, kruisen de loopbanen van Steven Truyman en David Van Wynsberge opnieuw. Zij versterken het team van ARK, respectievelijk als Account Director en als Account Executive. Hun rijke ervaring in de communicatiesector zal volgens ARK voor een meerwaarde zorgen voor de klanten. Als Strategy Manager zorgt Peter Foubert voor een nieuwe strategische en creatieve wind door ARK Communicatie. Hij biedt toegevoegde waarde dankzij zijn frisse kijk en zijn ruime ervaring in zowel creatieve copywriting als concept- en communicatiestrategie in verschillende bedrijven waaronder Cayman. Tenslotte wordt het PR team voortaan extra ondersteund dankzij Ann-Sophie Cardoen. Zij is afgestudeerd met een master-na-master in Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit Gent. Haar uitgebreide talenkennis zal zeker van pas komen bij de klanten die zij onder haar vleugel zal nemen. Tijdens haar stage werd ze reeds ingewijd in de wereld van strategische communicatie.

 

 

.