hadisasNu de rente nog altijd bijzonder laag staat blijft er sprake van een bijzondere dynamiek in de vastgoedsector, want investeerders zien in vastgoed het ideale alternatief voor het spaarboekje dat niets meer opbrengt. Dat zorgt er automatisch voor dat vastgoedmakelaars tegenwoordig flink wat werk hebben, en dat ook nieuwkomers op die markt hun kans wagen. Eén ervan is Hadisa Suleyman die in Gent van start ging met het nieuwe vastgoedkantoor Estate of Mind.

“Al sinds de middelbare school is mijn droom een eigen vastgoedkantoor beginnen”, zegt de goedlachse ondernemeerster. “Temeer omdat ik vreesde in een bestaand vastgoedkantoor niet creatief genoeg te kunnen zijn. Bij mijn beslissing om op eigen benen te staan, speelde ook nog een andere factor. Ik heb twee kleine kindjes en daarom is het belangrijk dat ik  mijn dagen en uren volledig zelf kan indelen.”

Hadisa Suleyman wil met “Estate of Mind” klanten vooral op hun gemak stellen. “Eerlijke communicatie en een ongedwongen sfeer zijn voor mij zeer belangrijk”, legt ze uit. “Voor klanten is de aan- of verkoop van een woning een heel emotioneel gebeuren. Ik zie het als mijn opdracht om er op een professionele manier voor te zorgen dat die emoties een plaats krijgen zonder dat ze het rationele gaan overschaduwen en ik help verkopers met het bepalen van een correcte prijs en het verkoopklaar maken van hun pand.”

Hadisa  Suleyman geeft ook nog mee dat haar ondernemersambities nog verder reiken dan het runnen van een vastgoedkantoor. “Ik wil nog niets over die toekomstige ambities verklappen, maar je mag  er zeker van zijn dat je nog van me zal horen”, zegt ze enigszins geheimzinnig. “Mijn motto luidt immers dat ook kleine meisjes grote dromen mogen koesteren.”