bruyloft2In de onlangs vernieuwde winkel van juwelier Van Ruyskensvelde in Lokeren krijgen trouwringen een wel heel centrale rol. De ruimte beschikt over 100 vierkante meter aan verlovings- en trouwringen. Bovendien pakt de zaak uit met een uniek concept in België. De Bruyloft, zo heet het nieuwe concept, laat klanten toe om zelf de ontwerper van hun trouwringen te worden.

Juwelier Van Ruyskensvelde stelt de klanten via de Acredo-configurator in staat om een persoonlijke touch aan hun trouwringen geven. In de eerste stap kan de klant een model kiezen om vervolgens de hoogte, breedte en profielvorm vast te leggen. Nadien wordt de kleur, legering en indeling gekozen. De ringen zijn verkrijgbaar in zilver, palladium, goud en platina. Tot slot bestaat de keuze om diamanten en/of een persoonlijke gravure toe te voegen.

Om dit alles een feestelijk vervolg te geven, organiseert de Lokerse zaak een opendeurdag op 11 december. Op deze dag kan iedereen kennis maken met de vernieuwde winkel en De Bruyloft. Bovendien vindt er een schatting van juwelen en (zak)uurwerken plaats, alsook een demonstratie 3D-printing van juwelen.