GENT – Net voor de feestdagen pakt Kadonation uit met haar eigen cadeaubon. Die beschikt over heel wat handigheden en richt zich zowel tot particulieren als bedrijven.

Op Kadonation konden gebruikers reeds op een gemakkelijke manier geld inzamelen voor een mooi groepscadeau. Daarbij kon reeds gekozen worden voor een Kadonation-cadeaubon. Nu wordt er ook een individuele bon gelanceerd.

“We zijn ervan overtuigd dat mensen vandaag steeds liever een cadeau willen dat ze kunnen besteden zoals zij het wensen”, zeggen oprichters van Kadonation Fabrice Guillermin en Jelle Van Roosbroeck. “Die flexibiliteit willen we hen dan ook geven met deze cadeaubon.”

De individuele bon biedt heel wat handigheden. “Zo kan ze bij meerdere partners tegelijk gespendeerd worden, is ze te personaliseren qua design en inhoud en heeft ze geen vervaldatum.” Bovendien kan de cadeaubon bij grote (web)winkels zoals Zalando, Coolblue, Connections, A.S Adventure, Dreambaby of Fun, verzilverd worden.

Ook​ ​voor​ ​bedrijven

Met de Kadonation-cadeaubon richt het bedrijf zich voornamelijk op particuliere klanten, al wordt ook populariteit bij bedrijven verwacht. “Kadonation is altijd al een ideaal platform geweest voor collega’s”, vertelt Fabrice Guillermin. “De individuele cadeaubon is een fantastische oplossing voor collega’s die x-aantal jaar in dienst zijn, op pensioen gaan en als relatie- of eindejaarsgeschenk. Alleen willen niet alle werknemers hun bon bij eenzelfde partner gebruiken. Met deze cadeaubon willen we hen een individuele keuze bieden.”