KLIMA+ heeft www.verwarmingsketelshop.be gelanceerd. Met deze webshop wil de verwarmingsspecialist uit Oudenaarde een antwoord bieden op de groeiende vraag naar gebruiksgemak en de snelle, online afhandeling rond verwarmingsketels. KLIMA+ wil zo een nog sterkere positie op de Vlaamse verwarmingsmarkt bekomen.

De webshop is een alles-in-eenoplossing voor de verwarmingsketel. Omdat het vinden van de juiste ketel, zonder technische voorkennis, veel tijd en energie vergt, biedt verwarmingsketelshop.be een keuzehulptool aan. Aan de hand van 8 korte vragen over de woning en het verbruik, krijgt de klant de meest geschikte ketels voorgeschoteld. “Na de keuze neemt één van onze specialisten contact op met de klant om een afspraak vast te leggen. De betaling gebeurt nadien”, legt Jan De Backer van KLIMA+ uit. Ook afspraken voor herstellingen of onderhoud van de huidige ketel, kunnen via de webshop worden gemaakt.

Unicum

Via de webshop kan de consument ook een ketel huren. “Uniek in België”, klinkt het. “Dat gebeurt via een contract van twaalf jaar waarbij de installatie, herstellingen en onderhoudsbeurten in de vaste maandelijkse prijs zijn inbegrepen.” Het volledige aanbod van de webshop bestaat uit meer dan 50 verwarmingsketels. “Dat assortiment zal voortdurend geanalyseerd en aangepast worden in functie van de noden van de markt.”

Van 7 tot en met 15 oktober zal verwarmingsketelshop.be aanwezig zijn tijdens Bis, bouw- en inspiratiesalon in Flanders Expo. Dat is de beurs vol creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject.

KLIMA+ is een familiebedrijf, ontstaan uit de fusie van Verschueren uit Oudenaarde, De Vos verwarmingssystemen uit Nazareth en Sanitair Coucke uit Harelbeke. KLIMA+ werkt voor particulieren, bouwpromotoren, projectontwikkelaars en de overheid.