KMO Support Meetjesland wil klankbord zijn voor ondernemers

kmo support meetjesland logoVanaf mei schiet KMO Support Meetjesland uit de startblokken. Groeiende kmo’s kunnen er terecht voor advies en begeleiding op maat. Initiatiefnemer is Jan Jodts van Goalpartner die zelf al 20 jaar ervaring heeft met coaching van ondernemers.

Het idee kwam er toen Jan Jodts de familie Van de Velde – verzekeringsexperts in het Meetjesland – ondersteunde in de overgang naar de volgende generatie. Uit de gesprekken die hij en Wim Van de Velde voerden, kwam naar boven dat veel groeiende kmo’s baat zouden hebben bij een klankbord. Daarop bundelden de twee hun krachten en gingen ze op zoek naar andere experten uit de regio om hun plannen concreet te maken.

Ze vonden onder meer steun bij Geert Van de Woestyne, uittredend directeur van Streeknetwerk Meetjesland, Dimitri Barbe van communicatiebureau Brand Senses en Kristof Van den Bulcke van boekhoudkantoor Eskofin. Elk zullen ze binnen het netwerk vanuit hun eigen expertise – it, hr-management, communicatie, financiering, verzekeringen… –  de nodige feedback geven. Het eerstelijnsadvies is gratis. Wie dat wil, kan vervolgens kiezen voor een 360°-begeleiding.

Daarnaast organiseert KMO Support Meetjesland regelmatig een workshop rond een specifiek thema. Om de interactie hoog te houden, mikt Jan Jodts op maximum 15 deelnemers. De eerste sessie staat alvast gepland op donderdag 21 mei en zal gaan over ‘marketing, gebaseerd op duidelijke en praktische principes’. Startende ondernemers die hun plannen graag eens willen voorstellen aan gevestigde waarden krijgen eens per kwartaal die mogelijkheid tijdens een speciaal hiervoor ingerichte adviesavond.

Info? KMO Support Meetjesland houdt kantoor in de Molenbosstraat 2 in Assenede. Mailen kan naar info@kmosupport-meetjesland.be Bellen doe je op het nummer 0499/32.32.38.