Koen Lepez is de winnaar van de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2017. Andere finalisten waren Wouter Maenhaut, zaakvoerder van Dazzle-Events, Michel De Baer van OMCollective en Matthieu Voet van Newance. Meer dan honderd aanwezigen woonden vanavond de finale van de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar bij in het Provinciehuis in Gent. Het event kwam tot stand in samenwerking met de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV) en de Junior Chambers International (JCI). Hun doelstellingen zijn eender: ondernemers samenbrengen, tips & tools aanreiken, ervaringen delen en samenwerkingen op poten te zetten.

Volgens gedeputeerde Jozef Dauwe, tevens voorzitter van de EROV, bruist de provincie Oost-Vlaanderen van het ondernemend talent. “We hebben nood aan deze durvers want ze geven vorm aan onze welvaart van morgen”, aldus Dauwe. We roepen andere jongeren aan om ook ondernemend in het leven te staan.”

De JCI award wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer jonger dan 40 die zich weet te onderscheiden als creatieve en duurzame ondernemer. Een vakkundige jury, samengesteld uit oud-winnaars, beroepsorganisaties en specialisten uit de privésector, evalueerden de dossiers van de vier finalisten. Uiteindelijk kozen zij voor Koen Lepez op basis van zijn uitstekende prestaties, zijn authenticiteit en zijn visie als ondernemer. Direct-IT, het bedrijf van Koen Lepez, biedt het bedrijfsleven alle mogelijke IT-diensten aan. De Oost-Vlaamse laureaat neemt deel aan de verkiezing van de overkoepelende Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2017, die dit jaar zal doorgaan op 19 mei 2017 in het Sint-Truidense voetbalstadion Stayen.