Kortweg Cycling Travel promoot Toerisme Vlaanderen

kortwegHet Oost-Vlaamse Kortweg Cycling Travel, een logistiek bedrijf voor sportieve fietsstages en –reizen, dat opereert vanuit Deinze en geleid wordt door  Jan Almeye, ondersteunt toerisme Vlaanderen voor de internationale Ronde van Vlaanderen campagne.

Toerisme Vlaanderen pakte in het kader van de honderdste editie van de Ronde van Vlaanderen, die plaatsvindt op zondag 3 april 2016 uit met een internationale wedstrijd in 11 buitenlandse markten.  11 wielertoeristen konden via een wedstrijd een plekje winnen in een uniek peleton dat op de dag van de Ronde – in een organisatie van Flanders Classics – over het parcours mag rijden.

De dagen voor de Ronde, verblijven de internationale journalisten en de winnaars in de Vlaamse Ardennen en willen ze als een echte Flandriens de hellingen en de kasseien trotseren. Voor de logistieke organisatie van deze bijzondere gasten is Kortweg Cycling Travel uit Deinze aangesteld.  Kortweg Cycling Travel werkt ook hiervoor in partnership met Johan Museeuw.

Al bij eerdere sportieve bedrijfsincentives is het samenspel van de kwalitatieve dienstverlening van Kortweg Cycling Travel, op vlak van fietstransport, fietsverhuur, uitwerken van fietsroutes, mechanische bijstand, bevoorrading en volgwagens en de kennis en ervaring van ex-profrenner Johan Museeuw, succesvol gebleken. Het combineren van bike&business in een professioneel, gemoedelijk kader blijkt volgens sommige bedrijfsleiders een perfecte inspiratiebron te zijn voor bedrijfsvoering en het opbouwen van duurzame relaties.