Kreasales CPM Belgium, met hoofdkantoor in Braine L’Alleud in het Waals-Brabantse Eigenbrakel, heeft een tweede vestiging geopend. Die bevindt zich in de Ghelamco Arena in Gent, meer bepaald in het Meet District. De nieuwe uitvalsbasis moet de positie van het verkoopagentschap, dat gespecialiseerd is in het verhuren van vertegenwoordigers, merchandisers en winkelpromotoren, in Vlaanderen versterken.

“De bedoeling is om kandidaten uit Oost- en West-Vlaanderen in het Gentse kantoor te ontvangen. Dit is efficiënter dan dat de kandidaten tot in Braine L’alleud moeten komen voor een interview”, zegt ceo Joeri Perneel. Ook de oprichting van dochterbedrijf mySalesRep vorig jaar ligt mee aan de basis van de nieuwe vestiging. Samen met de uitbreiding trekt Kreasales CPM ook een nieuwe kracht aan. Lien De Clercq neemt voortaan de functie van head of sales op. Zij zal vanuit de kantoren van Braine-L’Alleud en Gent een team van 130 verkopers aansturen. De Clercq was de voorbije tien jaar actief bij Jet Import, de verdeler van dranken als Red Bull, Fever-Tree en Desperados uit Lauwe.

Het commercieel agentschap gespecialiseerd in verkoop bestaat sinds 1997. De fusie-entiteit Kreasales CPM Belgium ontstond twee jaar geleden toen Kreasales en CPM hun activiteiten versmolten. CPM Internationaal bezoekt jaarlijks meer dan 200.000 verkooppunten in meer dan 36 landen. Het interne team bestaat uit 35 medewerkers. Het bedrijf is onderdeel van de internationale communicatiegroep Omnicom en moederbedrijf.