La Fille d’O opent flagshipstore in Antwerpen

 

LOW_FO_GG_N_F2Het Gentse lingeriemerk La Fille d’O van ontwerpster Murielle Scherre  gaat binnenkort van start in Antwerpen. Na de eerste flagshipstore in de Burgstraat in Gent kiest Scherre voor de tweede winkel van haar merk voor de Kasteelpleinstraat op het Antwerpse Zuid.

La Fille d’O werd in 2003 opgestart door Murielle Scherre omdat ze ontevreden was over het toenmalige aanbod lingerie op de markt. Het label wordt vandaag verkocht in de winkel in Gent, maar ook in tal van multimerkenboetieks en online in de eigen webshop. In dertien jaar heeft de eigenzinnige Scherre, die ook bewezen heeft heel wat kaas te hebben gegeten van marketing en niet vies was van een stunt om haar onderneming onder de aandacht te brengen, alvast een hele weg afgelegd die voor veel ondernemers een inspirerend voorbeeld kan zijn.

De laatste jaren speelt ze ook handig in op het duurzaamheidsitem, dat voor veel consumenten erg belangrijk is. Zo koos ze voluit voor een eerlijk bedrijf met een lokaal en volledig ethisch verantwoord productieproces. Aan haar lingerie hangt dan ook een behoorlijk prijskaartje, maar het bedrijf kan rekenen op trouwe en loyale klanten, ook al omdat wereldsterren zoals Rihanna en Lady Gaga zich al eens hebben laten spotten in lingerie van La Fille d’O.  De opening van een tweede Belgische flagshipstore zou de bekendheid van het merk en de omzet een extra steuntje in de rug moeten bieden.