elke-van-parysOp donderdag 27 oktober organiseert het bedrijf heydays” uit Deinze, dat vroeger door het leven ging als Het Talenhuis in het Belga Business Center in Deinze voor kmo-zaakvoerders en hr-verantwoordelijken een informatiesessie over diverse beschikbare subsidies om medewerkers interessante opleidingen aan te bieden.

Elke Van Parys (foto) van heydays” en Els Lootens van Human Capital Solutions benadrukken dat honderden kleine en middelgrote ondernemingen de kans laten liggen om gebruik te maken van duizenden euro’s Vlaamse en Europese subsidies die speciaal in het leven geroepen zijn om het hr-beleid in kleine en grote ondernemingen te ondersteunen.

“Bedrijven weten dat het talent van hun medewerkers dezer dagen het verschil maakt”, zegt Elke Van Parys, “maar ze beseffen te weinig dat ze hun medewerkers dankzij die vele subsidiemogelijkheden hun medewerkers de opleiding kunnen geven die ze nodig hebben, zonder daar ook maar één euro voor te moeten uitgeven. Naast de kmo-portefeuille zijn er nog heel wat andere subsidiekanalen die wat dieper  in het landschap verscholen liggen.”

Elke Van Parys heeft ruime ervaring op het vlak van teamtraining, teamcoaching, leadership, individuele coaching en loopbaanbegeleiding.
Els Lootens bekleedde in het verleden verschillende posten als HR Manager en ondersteunt op vandaag met Human Capital Solutions bedrijven in hun HR-uitdagingen.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan elke@heydays.be met als onderwerp “Inschrijving infosessie 27/10”. Mochten er geen plaatsen meer beschikbaar zijn voor deze sessie, dan krijgt u informatie over een eventuele volgende sessie.