Eerder slaagde Leading by Breathing al voor de audit Qfor ClientScan, een kwaliteitslabel voor learning- en consultingorganisaties. Het bedrijf uit Sint-Amandsberg mag daar nu ook een erkenning voor de KMO-portefeuille aan toevoegen. “Ik ben heel blij met deze erkenning. Het is mijn intentie om met de KMO-portefeuille ondernemers en hun werknemers te stimuleren om in coaching of in training te gaan”, vertelt Stephan Van Eesbeek, zaakvoerder van Leading by Breathing.

Bezield ondernemen en leven

Leading by Breathing spitst zich toe op de bewustwording van het adempatroon. “We maken gemiddeld 30 procent gebruik van ons volledig ademstelsel en dus ook van ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele vermogen”, legt Stephan Van Eesbeek uit. De zaak wil bedrijfsleiders bewust maken van de manier waarop zij ademen en hen begeleiden om het voor de volle 100 procent te benutten. Via trainingssessies focust het bedrijf zich op ademwerk, lichaamswerk en gesprekken.

“Mijn doel is om via ademhaling bezield te laten ondernemen en leven”, zegt Stephan Van Eesbeek. “Want bezielde ondernemers leiden een duurzaam bedrijf met inspirerende werknemers en leveren authentieke producten en diensten. En dat is wat mensen weer willen.”

Externe controle

Leading by Breathing levert een vernieuwende en grensverleggende aanpak. “Daarom heb ik bewust gekozen om mezelf en Leading by Breathing aan een externe controle te onderwerpen. Op die manier wordt de professionaliteit qua kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en andere parameters in kaart gebracht”, benadrukt Stephan Van Eesbeek.