Leopold Hotel Oudenaarde opent Starbucks Corner

leopoldhoteloudenaardeLeopold Hotel Oudenaarde opende vorige week net als het Leopold Hotel Antwerpen een  ‘We Proudly Serve’ Starbucks Coffee Corner.

 Na de primeur bij Holiday Inn Hasselt in december 2014, zijn deze hotels van de Ierse management company Prem Group de volgende om hun gasten de échte Starbucks te schenken.

“Niet alleen de hotelgasten kunnen genieten van de Starbucks originals”, zegt hotyelmanager Bart Speleers die er prat op gaat dat het Leopold Hotel in Oudenaarde uitgegroeid is tot een echte ontmoetingsplaats voor ondernemers. “Iedereen is immers welkom om in onze gezellige hotelbars z’n koffie te komen drinken. Bovendien is onze coffee corner open voor iedereen die zin heeft in een ‘coffee to go’. Op warme zomerdagen mikken wij uiteraard op een succesvolle verkoop van onze verkoelende frappuccino’s.”  

Dat zijn ook de redenen waarom de hotelgroep voor Starbucks heeft gekozen: het ‘coffee to go’ principe én uiteraard hun expertise in het leveren van premium koffie die de mogelijkheid biedt om retailkwaliteit te leveren aan  klanten en gasten. Om het initiatief bekend te maken werkt het hotel ook met een spaarkaart: tien koffies kopen, betekent dat de elfde gratis is.