imagesOp 26 en 27 september starten in Oost-Vlaanderen 9 nieuwe reeksen van het UNIZO lerend netwerk: OndernemersForum. Het zijn compacte en efficiënte trajecten van 5 of 10 avonden waar ondernemers leren van elkaar en meteen ook hun professioneel netwerk verruimen.

Het is een bijzonder inspirerend netwerk dat heel snel rendeert omdat de thema’s nauw aansluiten bij de dagelijkse realiteit van de ondernemer. Er zit veel kennis bij ondernemers en dit netwerk stimuleert om die ook te delen. Samen met de groepscoach en experts wordt gewerkt aan strategische inzichten, bruikbare analyses en toepasbare actieplannen.

“Ondernemers kunnen zelf kiezen of ze instappen in het korte of lange traject en komen samen in een groep van een vijftiental ondernemers, die werken rond een specifiek thema”, legt Gwen Maenhout uit. “Met het gekozen thema gaan ze aan de slag. Eén van de thema’s die bijvoorbeeld aan bod komt is het traject “bedrijfsprocessen en kwaliteitsmanagement”. Tijdens dit traject werken deelnemers aan hun interne organisatie. Ze brengen hun bedrijfsprocessen in kaart om ze vervolgens te kunnen bijsturen en verbeteren. Ook risicoanalyse, verspillingen en kwaliteitsmanagement komen aan bod. Al de sessies in dit traject worden begeleid door expert Ann De Vlieger van QP Consult uit Kortrijk. Andere trajecten zijn onder meer “Boost uw verkoop” en “Groei realiseren”.

Alle info en data zijn terug te vinden op http://ondernemersforum.unizo.be/oost-vlaanderen. Per programma is er  meer informatie te vinden over thema’s , locatie en data. Inschrijven is nog mogelijk tot 23 september.