fragileLingerie Fragile, dat in 2004 werd opgericht door Laurent Maes en Elisabeth Staelens in Destelbergen, opende in september 2013 een tweede verkooppunt in het centrum van Gent, meer bepaalde in de aantrekkelijke winkelstraat ‘Kortedagsteeg’ vlakbij winkels als met bekende namen als Mc. Gregor, Hugo Boss en Mer du Nord.

Een jaartje later, breidt Lingerie Fragile zijn winkelnetwerk uit met winkels in Lokeren en Lochristi. De winkel in Lokeren, gelegen in de Schoolstraat, vlakbij de Markt, gaat open rond half september. Deze in Lochristi, gelegen langsheen de drukke steenweg richting Gent, opent normaal gezien rond half oktober de deuren. “De combinatie van een sterk merkenaanbod en een persoonlijke service blijft in de retail dé manier om een groot en trouw klantenbestand uit te bouwen”, zegt Laurent Maes.

De eigenaars kiezen bewust  om te groeien binnen Oost-Vlaanderen. “Dat houdt de logistiek, communicatie en marketing beheersbaar”, zegt Laurent Maes. Lingerie Fragile heeft alle topmerken in portefeuille zoals Marie-Jo, Marie-Jo L’Aventure, PrimaDonna, Twist, Chantelle, Aubade, Lise Charmel, Twin-Set, Huit, Cyell en Pluto.