Lingerie Fragile wordt FRAAI

Elisabeth-fraai-260_115512Wat ooit begon als een klein boetiekje in 2004, is vandaag uitgegroeid tot een collectief van vijf lingeriewinkels in verschillende Oost-Vlaamse steden en een bijbehorende webshop, die allemaal bekend zijn als Lingerie Fragile. Oprichtster Elisabeth Staelens (foto) selecteert al twaalf jaar met passie kwaliteitslingerie van topmerken uit binnen- en buitenland voor haar winkels.

Vanf 1 oktober 2016 luistert Lingerie Fragile naar de naam FRAAI. In 2009 verhuisde de lingeriezaak in Destelbergen naar een nieuw pand in de Dendermondsesteenweg. Sindsdien kende FRAAI een ware boost. Zo opende een paar jaar later al, in 2013, een tweede winkel de deuren nadat Elisabeth een intensieve opleiding Lingerie Styling had gevolgd bij fabrikant Van de Velde. Die opleiding besteedt niet alleen aandacht aan het bepalen van de juiste maat, maar ook aan een gepast onthaal en een goed advies rond snit, kleur en persoonlijke stijl. Iets waar FRAAI tot op vandaag om bekend staat.

Ondertussen bestaat de keten al uit vijf winkels. Ze zijn te vinden in Gent, Lochristi, Lokeren, De Pinte en Destelbergen.  De personal touch en het persoonlijke advies blijven centraal staan, want het zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat de onderneemster een zeer mooi parcours heeft afgelegd.

“In onze winkels en op de webshop willen we voor een totaalbeleving zorgen”, zegt Elisabeth Staelens. “FRAAI blijft zich positioneren als een luxewinkel waar elke vrouw zich op haar gemak voelt, of ze nu maat XS of maat XXL heeft. De kerndoelgroep van FRAAI bestaat uit vrouwen tussen de 30 en 55, maar ook meisjes vanaf 18 jaar en rijpere dames van 65+ winkelen er met plezier, want ook zij kunnen advies op maat natuurlijk ten zeerste naar waarde schatten.”