Luc Van de Velde is nieuwe CEO van RecoMatics

0000000000lvdvDe Raad van Bestuur van RecoMatics NV, een bedrijf uit Gentbrugge dat in 1995 werd opgericht en organisaties helpt om effectiever met documenten om te gaan, ze makkelijker te archiveren en terug te vinden en de administratieve processen beter te organiseren door de automatisering van documentverwerking en -herkenning, heeft Luc Van de Velde aangesteld als nieuwe afgevaardigde bestuurder en CEO. Wilfried Geulleaume, die deze functie sinds 2005 waarnam blijft voorzitter van de Raad van Bestuur en behoudt zijn positie als meerderheidsaandeelhouder.

Luc Van de Velde kan bogen op 30 jaar ervaring knowhow in bedrijfssoftware, B2B en consultancy.  Hij bekleedde onder meer 15 jaar lang verschillende senior managementposities bij Microsoft. Hij startte er in 1999 als verantwoordelijke voor het uitbouwen van de consultancy-afdeling, daarna leidde hij het team dat instaat voor de ondersteuning en uitbouw van het Microsoft partnerkanaal en tot slot was hij bij Microsoft verantwoordelijk voor de introductie en adoptie van nieuwe technologieën zoals Cloud en mobile computing.

“ Nu RecoMatics begint aan een nieuw hoofdstuk heb ik er alle vertrouwen in dat Luc de juiste persoon is om de dagelijkse leiding van het bedrijf  op zich te nemen“ zegt Wilfried Geulleaume. “Hij heeft bij herhaling bewezen dat hij door middel van innovatie groei kan creëren en sterke resultaten kan neerzetten. Zijn opdracht bestaat er nu in om ons ambitieuze groeiplan te realiseren. Met het lanceren van ons eerste SaaS product, Vycunia, heeft RecoMatics op verschillende domeinen nood aan een andere aanpak. Luc heeft de juiste achtergrond om RecoMatics die ambitie te helpen realiseren.” Het bedrijf wil daarvoor de komende maanden een tiental nieuwe medewerkers aantrekken.