Vanmorgen heeft u als trouwe lezer van Made in Oost-Vlaanderen de laatste nieuwsbrief van 2016 in de mailbox ontvangen. Volgende week trekken wij, net zoals u, van feesttafel naar feesttafel en van familiefeest naar familiefeest. Daarom krijgt u tussen kerst en nieuw geen dagelijkse nieuwsbrief van ons, tenzij er zich natuurlijk een belangrijk economisch nieuwsfeit in de regio voordoet.

Wij volgen de economische ontwikkelingen en bedrijvigheid in Oost-Vlaanderen van op de eerste rij en brengen u ondernemersnieuws heet van de naald. Dat blijven we ook in 2017 voor u doen. U leest toch ook graag wat er bij de ondernemers uit uw buurt reilt en zeilt?

Ook u speelt een belangrijke rol in het economische netwerk van Oost-Vlaanderen. Heeft u zelf of uw bedrijf nieuws? Meld het ons op redactie@madeinoostvlaanderen.be. Het kan gaan om een overname, een benoeming, een verhuis, een nieuw bedrijfsgebouw, een interessante innovatie, … . Wij maken er met plezier een artikel over voor onze website en onze nieuwsbrief, die dagelijks naar duizenden abonnees uit de regio wordt verstuurd.

De eerste nieuwsbrief van 2017 belandt al meteen maandagochtend 2 januari in uw mailbox. Het team van Made in Oost-Vlaanderen wenst u fijne feestdagen en een succesvol en gezond 2017.