Made in Oost-Vlaanderen live op 28 september

MadeIn_OVOmdat online en offline elkaar versterken, brengen wij navolging van de events die Made In eerder organiseerde in Antwerpen, Limburg en de Kempen, op woensdagnamiddag 28 september voor het eerst ook de  Oost-Vlaamse ondernemerscommunity samen.

Aan dit unieke evenement in de Eskimofabriek in Gent kunnen uiteraard niet alleen Oost-Vlaamse ondernemers, maar ook ondernemers uit andere regio’s deelnemen.  Het belooft een gevarieerd programma te worden.

Kristof De Wulf, CEO van InSites Consulting, zal de spits afbijten met zijn visie op verandering en hoe je als bedrijf nieuwe kansen creëert in deze veranderende wereld.  De jonge onderneemster Julie Vens–De Vos van HOOM design stelt de vraag wat een KMO en een start-up van elkaar kunnen leren en Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van Flanders Investment & Trade zal het hebben over ondernemerskansen in het buitenland.  Na de pauze doet Daan Schalck de strategie uit de doeken waarmee hij als CEO de Gentse Haven competitief houdt.
Stefaan Claes, Digital Marketing Director bij Kinepolis Group, en Gents Schepen Tom Balthazar maken ook hun opwachting. Jan Matthys, onder meer bekend door zijn sappig Gents accent, zal de namiddag aan elkaar praten.

Omstreeks 18u volgt een spetterend walking dinner dat helemaal geïnspireerd is op de Oost-Vlaamse keuken. Bijhorende boeiende gesprekken en duurzame businesscontacten zullen zeker niet ontbreken.

Inschrijven kan via http://www.madeinlive.be/oostvlaanderen