In september 2014 werd de Made in formule gelanceerd in Oost-Vlaanderen, en bijna drie jaar later is het een onvervalst succes gebleken in ondernemerskringen. In het medialandschap heeft het helemaal zijn plaats opgeëist en zelfs een grote doorbraak gelanceerd. Made in Oost-Vlaanderen wordt veel gelezen, gedeeld en het leeft binnen onze regio. Ook in andere regio’s in Vlaanderen is Made in actief en is het impact van de digitale nieuwsbrief een succes.

Achter Made in schuilt ook een commercieel verhaal. Rond deze tijd is Mediahuis, uitgever van onder meer De Standaard en Het Nieuwsblad, op zoek naar een Key Account Manager voor de regio’s Oost- en West-Vlaanderen. De eerste en belangrijkste voorwaarde: veel commerciële feeling hebben. “Je beheert je klantenportefeuille en bouwt die door gerichte prospectie verder uit”, aldus Dominique De Pesseroy, business manager van Made in. “Die portefeuille bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven die B2B communicatie willen voeren. Je analyseert grondig de behoeften van je klanten, overtuigt hen van de kracht van het adverteren in onze media en adviseert hen bij het professioneel en efficiënt besteden van hun communicatiebudgetten.”

Wie deze functie ambieert, kan rekenen op een boeiende job, met heel veel aanwezigheid op netwerk evenementen in het West- en Oost-Vlaamse bedrijfsleven. Made in organiseert ook zelf hoogstaande “live events” voor ondernemers. “Het is vooral een veelzijdige en boeiende job”, aldus nog Dominique De Pesseroy. “Veel autonomie en vrijheid gaat gepaard met opleidingsmogelijkheden, een aantrekkelijk salaris en extra-legale voordelen.”

Solliciteren kan via deze link: https://mediahuis.be/job/key-account-manager-made-in-oost-en-west-vlaanderen