mariemero-2Marie Méro, een kledinglijn van nv J. Van der Elst uit Aalter, opent binnenkort haar vierde en vijfde conceptstore. Na filialen in Knokke, Gent en Nieuwpoort is het dit voorjaar de beurt aan Roeselare en Leuven. Het kledingmerk dat zich richt tot dames die stijlvolle mode verkiezen, bestaat sinds 2006 en vierde dit jaar de tiende verjaardag. De eerste conceptstore opende in 2010 de deuren.

De uitbouw van de eigen conceptstores startte in 2010 met de bedoeling om een totaalbeeld van de collectie te geven, een eigenwinkel die toelaat om een imago en visie beter op de klant over te dragen. De naambekendheid groeide met zienderogen en dat vertaalt zich nu in twee nieuwe filialen. In februari gaat de winkel in Roeselare in de Ooststraat open. Vanaf vrijdag 3 maart zal de nieuwe lente- en zomercollectie in de Leuvense Bondgenotenlaan te bewonderen zijn. De nieuwe kledingwinkels zijn in lijn met de vorige, waarbij een gezellig interieur wordt gecreëerd met natuurlijke materialen en neutrale kleuren.

Nv J. Van der Elst, een familiale onderneming opgericht in 1971, is fabrikant van Marie Méro. De kledinglijn wordt in gerenommeerde kledingzaken met meerdere merken verkocht. Met meer dan 300 verkooppunten in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Rusland heeft het bedrijf een aanzienlijke reputatie in de modewereld opgebouwd.