Marketingcafé van Vinddevis reikt kmo tools aan om zich te onderscheiden

agrietallaertVinddevis is het marketingbureau van Griet Allaert dat vanuit Aalter de kmo bijstaat rond marketing. “Nog steeds komen we in contact met ondernemers”, zo zegt de zaakvoerster, “die ervan overtuigd zijn dat marketing een duur woord is voor “lucht”. Er is dus nog nood aan verduidelijking en daarom beginnen we met ons team vanaf 21 oktober met het Marketingcafé. In het Marketingcafé kan je terecht voor een gezellige babbel over boeiende marketingtopics. Wat houdt marketing allemaal in en hoe kan het ondernemers helpen hun doelen te bereiken? Ondernemers krijgen nuttige informatie en delen ervaringen met elkaar.”

Vinddevis lanceert het Marketingcafé met een gratis startevent in het Aalters Bedrijvencentrum op 21 oktober om 19u30. “We willen nog eens stil staan bij de “customer journey” van de klanten”, zegt Griet Allaert. “Potentiële klanten worden overspoeld met online en offline informatie.  Waarom kiezen ze voor jou en niet voor de concurrent?  Valt jouw onderneming nog op in deze grote vijver?  Het is belangrijk dat je onderneming zich kan onderscheiden, maar hoe? Veel ondernemers denken zich al te kunnen onderscheiden door goede prijzen, kwaliteit of klantenservice. Stel jezelf de vraag: beweer je hiermee dat jouw concurrenten dat niet doen?”

Tijdens de eerste sessie van het Marketingcafé wil Griet Allaert de bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen een aantal tools aanreiken die hen in staat stellen om zich van hun concurrenten te onderscheiden.