Jellow is de naam van een nieuw platform dat opdrachtgevers in contact brengt met freelancers uit de zakelijke dienstverlening. Via een website kunnen bedrijven en organisaties tijdelijke IT’ers, financiële profielen, digital marketeers en tal van andere professionals, rechtstreeks benaderen. Beide partijen zijn heel enthousiast.

In ons land zijn er zo’n 100.000 freelancers die regelmatig naar een leuke opdracht zoeken, terwijl duizenden bedrijven hunkeren naar professionals die tijdelijk kunnen ingeschakeld worden. Toch verloopt de zoektocht naar een juiste ‘match’ tussen beide partijen niet eenvoudig. Daar biedt Jellow nu een antwoord op. Na het grote succes in Nederland, zorgt Mediahuis (waartoe ook Made In Oost-Vlaanderen behoort) samen met enkele grote lanceringspartners voor de kickstart van het platform in België.

Win-win

“De succesfactoren van Jellow in Nederland zullen ook in België werken”, zegt CEO Mark Willems. “Ten eerste is Jellow geen tussenpersoon die zich op een andere manier moeit in de relatie tussen vraag en aanbod. Alle zakelijke afspraken gebeuren rechtstreeks tussen beide partijen en er worden ook geen buitensporige marges ingehouden.”

“Ten tweede is Jellow niet publiek toegankelijk, dit in tegenstelling tot een aantal marktplaatsen op internet. Ons systeem is heel discreet, waardoor er rechtstreeks, op een vertrouwelijke manier, informatie kan uitgewisseld worden over bijvoorbeeld tarieven, referenties en beschikbaarheid.”

Gratis

Nog een voordeel is de meest ideale koppeling tussen beide partijen. “Slimme technologie helpt bij het vinden van de perfecte match”, aldus nog Mark Willems. “Opdrachtgevers krijgen niet alleen toegang tot het grote en kwalitatieve Jellow netwerk, ze kunnen ook hun persoonlijk netwerk met favoriete freelancers aanleggen, beheren en consulteren.”

Freelancers kunnen zich eenvoudig en helemaal gratis registreren op Jellow. Bedrijven en andere instanties die een tijdelijke professional zoeken, kunnen hun opdracht via het platform aanmelden. Daarna kunnen zij snel een voordelig freelancers vinden met een vast maandelijks abonnement of op no cure no pay basis waarbij enkel bij inhuur 5 € wordt afgehouden per gefactureerd uur.