Mathieu Gijbels opent in Drongen kantoor voor Oost- en West-Vlaanderen

0000000000gijbels-300x200De Limburgse aannemer Mathieu Gijbels opende in Drongen een zetel in Oost-en West-Vlaanderen, genaamd “Mathieu Gijbels Zetel West”. “Zetel West zal in eerste instantie fungeren als verkoopkantoor om later als volwaardige en autonome  zetel te opereren”, aldus CEO Mathi Gijbels.

Vanuit Drongen worden de activiteiten in de provincies West- en Oost-Vlaanderen opgevolgd. De Limburgse NV Mathieu Gijbels (75 miljoen euro omzet, 315 medewerkers) realiseert nieuwbouw- en renovatieprojecten, en dit in bedrijfs- en kantoorbouw, retail, garagebouw en industriebouw.

Ook in Oost- en West-Vlaanderen is het bouwbedrijf erg actief. “We hebben door de jaren heen mooie relaties opgebouwd met klanten en architecten uit die regio,” zegt Gijbels.” We merken dat onze werkwijze en expertise in bedrijfs-en kantoorbouw erg gewaardeerd wordt. Wat zich vertaalt in de mooie projecten die we toegewezen krijgen. Zo realiseren we ongeveer 20 procent van onze projecten reeds in Oost- en West-Vlaanderen.  Dankzij de opening van onze nieuwe zetel zijn we dichter bij onze klanten, en kunnen we hen nog een betere service garanderen. Drongen biedt bovendien een oplossing voor het steeds groter wordende mobiliteitsprobleem in Vlaanderen.”

De leiding van “Mathieu Gijbels Zetel West” wordt toevertrouwd aan twee zwaargewichten uit de bouw- en vastgoedsector: Ken Alleweireldt, voormalig algemeen directeur bij aannemer Vandenbussche nv en Sonny Catelin, ex-directeur Quares. Samen zullen ze de ambities van Mathieu Gijbels in Oost- en West-Vlaanderen vorm geven. Ken Alleweireldt neemt de algemene en operationele leiding op zich, en Sonny Catelin de commerciële leiding. Ook Dirk Lammens (projectleider) en Christophe Nollé (werfleider) hebben het team versterkt. Nv Mathieu Gijbels is een vooruitstrevend aannemersbedrijf uit Opglabbeek gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw. Klantentevredenheid en een levenslange relatie met de klant staan. Voor iedere bouwbehoefte heeft Mathieu Gijbels een oplossing. Van nieuwbouw, renovatie tot en met service en onderhoud. In 2015 realiseerde het bedrijf met zo’n 315 medewerkers een omzet van 75 miljoen euro. Het hoofdkantoor van Mathieu Gijbels is gevestigd in Opglabbeek, op 1 maart opent het bedrijf een nieuwe zetel in Drongen voor Oost- en West-Vlaanderen “Mathieu Gijbels Zetel West”.