Zottegemse winkel schoenen Relaqs gebouwd door Mathieu Gijbels

000000000000000relaqs 41Sinds vrijdag 13 maart hebben schoenenliefhebbers er een nieuw adresje bij. Schoenen Relaqs opende namelijk op 13 maart officieel de deuren van een gloednieuwe winkel in Zottegem. Voor het ontwerpconcept van de winkel ging Schoenen Relaqs in zee met architect Ivan Michiels. De uitvoering van de nieuwbouwwerken werd toevertrouwd aan de Limburgse aannemer Mathieu Gijbels.

 Schoenen Relaqs is al jaren een vaste waarde in Ninove. D e mooie omzetgroei die de winkel jaar na jaar liet optekenen, voede de ambities en zaakvoerder Philip Muys besliste om te investeren in een tweede vestiging in Zottegem, meer bepaald langs de Steenweg op Aalst.

In september 2014 startte aannemer Mathieu Gijbels met de bouwwerken van de nieuwe winkel in Zottegem. Op vrijdag 13 maart opende de nieuwe winkel officieel haar deuren. Het nieuwe pand voor Schoenen Relaqs bestaat uit een opslagruimte, een inkomruimte en een prachtige toonzaal met grote glaspartij.

“In onze nieuwe toonzaal kunnen we 7.000 paar schoenen 300 stuks handtassen uitstallen”, aldus zaakvoerder Philip Muys. “En dankzij de ruime lichtinval door de glaspartij komen de producten zeer goed tot hun recht. Ook aan parkeermogelijkheden geen gebrek dankzij de 27 parkeerplaatsen aan het gebouw.”

Ondanks de concurrentie van de webshops en grote winkelketens blijft Schoenen Relaqs mooie groeicijfers noteren. “We kunnen rekenen op trouwe klanten die persoonlijke service erg naar waarde schatten. Bovendien is de zoektocht naar de ideale schoen voor velen nog steeds een leuke tijdsbesteding, en vormt de schoen passen en het materiaal voelen een belangrijk onderdeel van de shopbeleving”, zegt Philip Muys. In de zoektocht naar een aannemer voor het – nieuwbouwproject kwam Relaqs al snel uit bij Mathieu Gijbels uit Opglabbeek. “We kenden de reputatie van Mathieu Gijbels en ook hun mooie referenties waren zeer overtuigend. En ze hebben hun reputatie zeker waargemaakt”, besluit Philip Muys.

Ook Mathieu Gijbels is bijzonder fier op deze nieuwe referentie in Oost-Vlaanderen. “Deze Oost-Vlaamse parel is een overtuigend bewijs dat we ook buiten Limburg mooie bouwdromen realiseren”, zegt Johan Vandegaer, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels