GENT – MediaComm, met een kantoor in Gent, schoot eind 2012 uit de startblokken. Vijf jaar later kan het bedrijf terugkijken op een periode van gestage groei. Een groei die blijft aanhouden, want MediaComm opende intussen een vierde kantoor in Brussel.

In januari 2016 telde het Antwerpse MediaComm nog 16 grafische ontwerpers en opende het een eerste bijkomend kantoor in Gent. Begin vorig jaar volgde een derde kantoor in Hasselt. Vandaag stuurt MediaComm dagelijks 48 vormgevers op pad die voortaan ook vanuit het Brusselse Zellik vertrekken.

“De lokale nabijheid vanuit vier locaties is erg belangrijk om dichter bij onze klanten te zitten, maar ook om meer instroom van goede medewerkers uit de regio te kunnen aantrekken. MediaComm werkt namelijk steeds met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband. Op die manier bieden wij onze klanten de zekerheid van een snelle en duurzame oplossing”, zegt oprichter en zaakvoerder van MediaComm Paul Zeguers.

Vanuit de vier locaties biedt MediaComm flexibele en structurele oplossingen aan voor grafische ondersteuning voor print- en webdesign. Dat gebeurt voornamelijk voor reclamebureaus, grote ondernemingen met een eigen communicatiedepartement, grafische bureaus en uitgeverijen.

Versterking

Om de sterke groei te bestendigen en het kantoor in Brussel te bemannen met expertise, trok MediaComm Anne Van Goethem aan. “Zij heeft jarenlang in de media- en communicatiesector in de Brusselse regio gewerkt, waardoor we ons Brusselse kantoor meteen stevig versterken”, aldus Paul Zeguers.