ZELE – Familiebedrijf Memo is een kantoor rijker. Het telesecretariaat uit Zele heeft alle aandelen overgenomen van sectorgenoot Offitel uit Genk.

Luc Vannitsen en Bart Jansen startten het verhaal van Offitel meer dan 20 jaar geleden. Oorspronkelijk was het bedrijf een telefonische permanentiedienst voor drukke zelfstandigen, maar geleidelijk werd de dienstverlening uitgebouwd tot een volledig aanbod in de verwerking van inkomende en uitgaande oproepen. Ook het personeelsbestand dikte flink aan, tot meer dan 50 werknemers.

“Bij Memo laten we het bedrijf nu in goede handen”, klinkt het bij Luc Vannitsen en Bart Jansen. “Het is een persoonlijke keuze. Enerzijds hebben we allebei de ondernemersdrang om iets nieuws op te starten. Anderzijds is schaalgrootte ook in onze sector een cruciaal voordeel. Door deze overdracht ontstaat een grote, gezonde groep die verder maximaal kan investeren in kennis en nieuwe services om zo de toekomst voor ons team en het merk Offitel veilig te stellen.”

Vergelijkbaar

Memo is een vergelijkbare dienstverlener, zowel qua grootte als qua type van klanten. Bovendien heeft het een familiale charme want Memo wordt geleid door Christine Vastenavondt en haar kinderen Ruth en Michael. Luc Vannitsen en Bart Jansen zullen Offitel nog wel even blijven begeleiden om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Naast het hoofdkantoor in Zele is Memo ook actief in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent.