Modewinkel Twiggy blijft verrassen met eigenzinnig aanbod

83b98af2-de30-4c6b-9914-53964aa42fb5In meer dan één opzicht neemt de Gentse modezaak Twiggy die kleren, schoenen en accessoires verkoopt voor heren en dames in het retaillandschap van de Arteveldestad een aparte plaats in.

Zo ligt het pand van waaruit twiggy opereert niet in of naast de grootste winkelstraat maar centraal tussen Gent-Zuid en de Kouter en met de parking van de Reep op wandelafstand. “Ons pand aan de Notarisstraat met een verkoopoppervlakte van 450 vierkante meter met een aanbod voor heren op de ondergrondse verdieping en voor dames op het gelijkvloers en de eerste verdieping, is inderdaad één van de factoren waarmee we ons van andere zaken onderscheiden”, legt mede-eigenaar Yves Boonen uit. “Maar ook ons eigenzinnig aanbod wordt door de klanten zeer gesmaakt en daar blijven we voort op inspelen.

Elk seizoen probeert twiggy nieuwe interessante merken aan de collectie toe te voegen. “Onze favoriet voor deze herfst is het Londense merk Margaret Howell”, zegt Yves Boonen. “De ontwerpster is ooit begonnen met een mannenkledinglijn, maar stelde vast dat steeds meer vrouwen ook voor die mannelijke look wilden kiezen omwille van de gebruikte stoffen en de functionaliteit. De kernwaarden van het merk zijn authenticiteit en traditie en materiaal van hoge kwaliteit. En die passen helemaal bij ons concept.”