Het accountantskantoor van Günther Van Gysegem verlaat het pand langs de Populierkensweg in Gavere. Mon3aan trekt eind maart naar een nieuw kantoor aan de Burchtweg. De verhuis is het gevolg van een aanzienlijke groei van het bedrijf vorig jaar, waardoor de behoefte naar een groter kantoor steeds toenam. “Het is een leuk kantoor op maat, met een mooi uitzicht op de Schelde”, zegt zaakvoerder Günther Van Gysegem. Mon3aan combineert innovatieve technologie, persoonlijk advies met het oog op een papierloze administratie en meer tijd voor elke klant.

De nieuwe ligging biedt Mon3aan heel wat mogelijkheden. “In eerste instantie geeft het kantoor ons de marge om de komende jaren nog meer te groeien”, aldus Van Gysegem. “Door de centrale ligging in Gavere is het ook interessanter voor onze klanten en medewerkers, want we zijn veel makkelijker bereikbaar. Daarnaast liggen we vlakbij de industriezone wat ons de kans geeft om ons netwerk verder uit te breiden.” Het nieuwe kantoor biedt ook ruimte voor een business center. “Daar verwelkomen we graag een ondernemer, hetzij een starter of een doorgroeier, die er zijn of haar ding kan doen.”

Mon3aan werd in oktober 2015 opgericht door Günther Van Gysegem, die zijn carrière in 1996 startte bij Ernst & Young om nadien bij VGD, MVP en Moore Stephens Verschelden verschillende functies te bekleden. Het accountantskantoor ontstond naar aanleiding van een management buy-out bij het accounting- en consultingsbedrijf Moore Stephens. Mon3aan telt inmiddels meer dan tien medewerkers. Sinds kort biedt het kantoor ook een oplossing met een geïntegreerd digitaal platform ook een oplossing voor de volledige administratie van een bedrijf.