Moore Stephens neemt opleidings- en adviesbureau Impala over

000000000000000000ldmMoore Stephens Belgium, de grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België, die onder meer een belangrijk kantoor heeft in Drongen, heeft zopas een akkoord gesloten rond de overname van Impala. Dit opleidings- en adviesbureau is gevestigd in Duffel en focust op ‘Operational Excellence’, ‘Asset Management’ en ‘Management Systems’. Dankzij deze overname breidt Moore Stephens haar bestaande consultingtak verder uit.

Impala is een professionele partner voor organisaties en hun medewerkers, en biedt gespecialiseerd en klantgericht advies, opleiding en begeleiding aan. De jarenlange ervaring en diepgaande kennis van haar specialisten stelt Impala in staat om perfect in te spelen op de specifieke noden van de klanten, en detoenemende complexiteit van de markt. Onder haar klanten telt Impala naast tal van kleine en middelgrote ondernemingen ook namen als Beaulieu International Group, Case New Holland Industrial, en Pfizer.

Voor Dirk Roelens, oprichter en CEO van Impala, is de integratie binnen de Moore Stephens groep een logische stap: “Impala is de voorbije 20 jaar steeds een professionele partner geweest om klanten te helpen in hun streven naar uitmuntendheid. Dicht bij de klant staan met een no-nonsense aanpak is hetgemeenschappelijke DNA dat ons aan Moore Stephens linkt. We zijn verheugd om met onze 10 adviseurs het Moore Stephens Strategy & Operations team te versterken”.

Ook Luc De Muynck (foto), Partner Moore Stephens Strategy & Operations, is tevreden met deze stap. “Successen haal je enkel als je alle troeven inzet op de meest efficiënte manier. En precies daarom heb je een uitermate scherpe focus nodig. Operational Excellence nastreven en dit borgen binnen een duidelijkemanagementstructuur zorgt voor wendbare, slanke organisaties. We weten allemaal dat dit de bedrijven zijn die er morgen ook nog zullen staan.”