Het Gentse designbedrijf Muller Van Seeveren maakt al jaren furore in de sector en dat blijkt nu nog eens uit het mooie internationale programma dat het echtpaar heeft klaar staan voor de komende weken. Zuid-Europa zal het geweten hebben.

Het begint met een aanwezigheid in de gereputeerde Milanese Studio Binocle tijdens het Salone del Mobile, waar Fien Muller en Hannens Van Severen vijf unieke stukken (paravents) zullen voorstellen binnen het zogenoemde Fireworks concept. Dit gaat door van 4 tot 9 april en brengt heel wat internationaal talent samen op één plaats. Op het Salone del Mobile zelf zal het Gentse koppel ook aanwezig zijn met verrassend nieuw werk. Muller Van Severen is daar één van de tien Belgische exposanten die samenhokken onder de noemer Belgitude.

Niet alleen Italië, maar ook Spanje kijkt uit naar de komst van het designduo. In Casavells (Girona) wordt samengewerkt met de kunstsite Palau de Casavells. Muller Van Severen zal daar uitpakken met unieke nieuwe stukken. De expositie daar loopt van 1 april tot in december. Wie deze lente, deze zomer of in de herfst in de buurt is van Girona en interesse heeft: zeker een stop meer dan waard. Finaal is Muller Van Severen ook gevraagd om een bijdrage te leveren aan het Solo House, een architectuurproject in de buurt van Barcelona.