In de tweede helft van september mag het echtpaar Muller – Van Severen opdraven in de Franse stad Bordeaux. Het Gentse duo staat bekend voor zijn opvallende designmeubels die allemaal eigen creaties zijn en al op heel wat belangstelling konden rekenen in binnen- en buitenland. De stijl van de meubelen mag omschreven worden als een combinatie van nihilisme, no nonsense en eigentijdse creatie.

Muller Van Severen mag nu zijn werk tonen op de biënnale Agora, een beurs die plaats vindt in een unie kader: de oude stadshallen van Bordeaux, ofte een bijzonder inspirerende omgeving. Het event vindt plaats van 14 tot 24 september. De gereputeerde Belgische landschapsarchitect Bas Smets uit Brussel mag optreden als curator van de beurs.

Hannes Van Severen en Fien Muller zijn gelauwerd in het vak. In het buitenland kregen ze grote erkenning, maar ook in eigen land blijven de prijzen niet uit. In 2015 mochten ze de titel van Designer van het Jaar op zak steken. Het jaar voordien ook al de  Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving.Het ontwerpersduo werd al eens omschreven als ‘evenwichtskunstenaars die balanceren op het snijvlak tussen kunst en design’.