MultiMinds is gastheer voor Voka Breakfastclub in Aalst

000000multiminds1Acht maanden na een eerste editie van de Breakfast Club in Gent, is Voka Oost-Vlaanderen vorige week in Dendermonde ook met dit eigentijdse concept voor startups gestart in de Denderstreek.

De Breakfast Club biedt jonge ondernemers de kans om in een ontspannen sfeer van gedachten te wisselen over de activiteiten van startups die ze kennen en over hun eigen plannen. Daarnaast zorgt Voka ervoor dat vijf startups kort hun ideeën naar voor kunnen brengen.

Aansluitend beoordeelt de hele groep via smartphone het project op diverse criteria waaronder relevantie en degelijkheid. Dat is de aanzet voor open en opbouwende gesprekken waaruit heel wat ideeën komen. Een dik uur later zijn de enthousiastelingen volop aan het netwerken. Gelijkgestemden leren van elkaars prille ervaringen en dat kan het begin zijn van een fantastisch bedrijfsavontuur.

De tweede editie van de Breakfast Club in de Denderstreek vindt op woensdag 13 januari plaats bij MultiMinds, het full-service data analytics bedrijf van Philippe Vlaemminck en Siegert Dierickx (foto), dat klanten via een grondige en gedetailleerde analyse van data uit online en offline kanalen ondersteunt bij het behalen en overstijgen van hun online businessdoelstellingen.

MultiMinds zal als gastheer meer uitleg geven over de activiteiten die het ontwikkelt. De andere vier startups die dat zullen doen zijn Fablab, Appiness, Wingpartner en Object Architecten. Alles begint om 8 uur met een ontbijt, waarna de presentaties een half uurtje later van start gaan.

Meer informatie op https://www.voka.be/oost-vlaanderen/diensten/breakfast-club/.