Natuurlijk gezondheidscentrum Alterna opent deuren in Sint-Niklaas

daphneBedrijfsleiders en ondernemers staan onder zware druk en zoeken meer dan ooit mogelijkheden om de stress waaraan ze zijn blootgesteld weg te nemen. Voortaan kunnen ze terecht in het nieuwe gezondheidscentrum Alterna in Sint-Niklaas. Dat opent de deuren op 12 september. Het weekend daarop zal een opendeurweekend zijn. Iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn gezondheid op natuurlijke wijze zal verdere informatie kunnen krijgen en de verschillende therapeuten aan het werk zien. “Wij willen mensen die bewust aan hun gezondheid willen werken het unieke centrum laten ontdekken op dit opendeurweekend”, zegt Daphne Langedijk, oprichter en zaakvoerder van Alterna.

Het centrum in de Casinostraat in Sint-Niklaas biedt meer dan 250 m2 behandel – en seminarieruimte en er zal enkel met natuurlijke producten gewerkt worden. De behandelingen op maat variëren van antistressmassage en coaching, gezondheidstherapie, natuurlijke afslanking – en schoonheidszorgen, voetreflexologie tot yoga. Voor kinderen wordt ook kinderyoga aangeboden.

Het gezondheidscentrum gaat van start met meer dan 10 therapeuten die hun natuurlijke behandelingen onder één dak aanbieden. De samenwerking tussen de verschillende disciplines biedt volgens Daphne Langedijk een grote meerwaarde voor alle patiënten. Zij profiteren opdie manier van de grote hoeveelheid expertise die de therapeuten kunnen aanbieden. “Ondernemers beseffen steeds beter dat ze maar succesrijk kunnen zijn als ze evenwicht hebben in hun leven”, zegt  Daphne  Langedijk nog. “En dat kunnen ze bereiken door regelmatig eens te ontstressen. Met ons centrum staan we klaar om hen optimaal te begeleiden.”