Nieuw Gents kantoor voor ABN AMRO Private Banking

abnDe fundamenten van het nieuwe ABN AMRO Private Banking- kantoor in Oost-Vlaanderen zijn gelegd. Het Oost-Vlaamse ABN AMRO- team , dat sinds enkele maanden actief is in Sint-Martens-Latem vanuit “Huize Minne” aan de Kortrijksesteenweg 62, verhuist begin 2017 naar het nieuwe kantoor dat in dezelfde straat is gelegen op nummer 123.

Het historische pand “Huize Minne”, van waaruit ABN AMRO Private Banking sinds eind 2015 opereert, begint stilaan te klein te worden. Vandaar dus de verhuis naar een modern en duurzaam gebouw, waarvan de bank de volledige benedenverdieping zal betrekken.

Het Gentse ABN AMRO Private Banking team bestaat uit 3 medewerkers: Didier De Rycke (Director Private Banking Oost-Vlaanderen, uiterst rechts op de foto), Kristof Paelinck (Private Banker ) en Eva Lison (Commercial Assistant).

“Samen zijn ze een geoliede machine”, getuigt René Spilliers (Country Director Commercial Development & Client Services; uiterst links op de foto).  “We vullen elkaar erg goed aan binnen ons team. We hebben samen 50 jaar ervaring in de financiële wereld, en weten dus hoe we onze klanten moeten servicen”, vult Didier De Rycke aan. “Hoewel ons kantoor nog niet zo lang operationeel is, heb ik toch het gevoel dat we samen erg ver zullen komen. We weten dat er zich heel veel potentiële klanten in deze regio bevinden en we twijfelen er dan ook niet aan dat we zullen blijven groeien. Het nieuwe kantoor is dan ook een logische stap in de verdere ontwikkeling van de Private Banking- activiteit van ABN AMRO in België.”

Het nieuwe kantoor past ook in het kader van ABN AMRO Partner van de Toekomst. De internationaal georiënteerde bank vindt het immers ook belangrijk om dicht bij de klanten te zitten om en op een persoonlijke en duurzame manier te adviseren.