Nieuwe bakwagens voor bloemenhandel Agreflor

AgreflorZeg nooit zomaar bloemenwinkel tegen Agreflor. Voor bedrijven in de ruime regio rond Aalst is de bloemenhandel vooral gekend als decorateur. Om bedrijven nog beter van dienst te zijn, kocht Agreflor recent vijf nieuwe Iveco-bakwagens bij Garage De Vleeschouwer in Aaigem. Het gaat om 12-tonners van het model Eurocargo type ML 120 E 21/P, met nieuwe Tector Euro VI-motoren. Het hele wagenpark van Agreflor bestaat nu uit vier lichte Daily-bedrijfswagens en acht Eurocargo-bakwagens

Agreflor telt in zijn rangen niet alleen enkele gedreven fleuristen, het bedrijf beschikt ook over een uitgebreide equipe die zich dagelijks met de decoratie van bedrijven, evenementenhallen en horecazaken bezighoudt. Wekelijks voorziet Agreflor nieuwe versiering voor receptie- en ontvangstruimtes bijvoorbeeld bij het Keizershofhotel in Aalst. Daarnaast staat Agreflor in voor de versiering van allerhande feesten en voor de binnen- en buitenbeplanting in potten van verschillende grote bedrijven, steeds afgestemd op de stijl van het interieur.

De bloemenhandel uit Aalst levert ook aan verschillende grootwarenhuizen. Omdat Agreflor deel uitmaakt van het Fleurop-netwerk kan het over de hele wereld bloemen aan huis bestellen.