Het verhaal van het jonge VIO Interim & HR, met hoofdkantoor in Beervelde, begon in 2009 in het Gentse. Vandaag telt het bedrijf meer dan 34 kantoren die dagelijks 3000 uitzendkrachten leveren. Daarmee is VIO de snelst groeiende onderneming in de sector, met een jaarlijkse groei van 25 tot 30 procent. Om die groeiambitie blijven waar te maken, beslisten oprichters Steven Holvoet en Marianne Kindt om Clark Taverniers als nieuwe ceo aan te trekken.

De 49-jarige Clark Taverniers verdiende eerder zijn sporen bij SD Worx en Groep H. Essers. Tot voor kort was hij commercieel directeur bij Partena Professional. In zijn nieuwe functie als ceo van VIO Interim & HR is hij verantwoordelijk voor de operationele leiding en de groei van de uitzendorganisatie. “Ik vind het een eer om bij deze snelgroeiende, succesvolle maar vooral onderscheidende uitzendorganisatie aan de slag te gaan. Ik kijk uit om VIO zowel nationaal als internationaal verder op de kaart te zetten”, luidt het bij de kersverse ceo. VIO-oprichters Steven Holvoet en Marianne Kindt blijven ook in de toekomst betrokken dagelijkse leiding van het bedrijf, en zijn opgetogen met de nieuwe aanwinst. “Clark heeft de nodige kennis van HR en sales. Samen met zijn expertise in innovaties, processen en business development kan hij ons bedrijf in de top 10 binnen de sector loodsen”, aldus Marianne Kindt.

VIO, Veeleisend Innovatief Ondernemen, is gespecialiseerd in het zoeken van geschikt personeel voor de sectoren productie, logistiek, sales & services. Naast uitzendkantoor fungeert VIO ook als selectiekantoor. Het bedrijf is voor 50% in handen van de oprichters en het management. Investeringsmaatschappij D2E is de andere eigenaar. Als snelst groeiend bedrijf realiseerde VIO Interim & HR in 2016 een omzet van 75 miljoen euro. In 2017 streeft het bedrijf naar een omzet tussen 90 en 100 miljoen euro.