Nieuwe erkenning voor Combell/Intelligent dat uitpakt met hilarisch filmpje

combell-buildingIntelligent, de groep boven het Gentse hostingbedrijf Combell, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Deelnemers in de Fast 50 worden beoordeeld op basis van omzetgroei, innovatie en ontwikkelde technologie. De Fast 50 Belgian ranking wordt voor de eerste keer in België georganiseerd door Deloitte in samenwerking met ING, Euronext en Fortino.

“Via verschillende merken waaronder Combell, biedt Intelligent hostingdiensten aan gaande van domeinnamen en shared hosting tot complexe op maat gemaakte oplossingen. Sinds dit jaar baten we met .GENT zelfs onze eigen internetextensie uit” zegt Jonas Dhaenens, CEO van Intelligent. “In 1999 zijn we gestart met Combell. In de loop der jaren werden heel wat andere merken aan ons gamma toegevoegd. Al onze diensten worden geleverd via ons eigen ontwikkeld Intelligent hostingplatform”, vervolgt Jonas Dhaenens.

De Fast 50 Ranking wordt voor de eerste keer in België georganiseerd. Sinds een aantal jaren is er namelijk een Benelux editie. In totaal nemen er 25 landen deel zodat de ranking wordt opgelijst van de 500 snelst-groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Op 22 oktober 2014 vindt in Brussel deaward ceremonie van de Belgische editie plaats.

De Intelligent-groep realiseerde in 2013 een geconsolideerde omzet van 18 miljoen euro. De groep heeft zo’n 100 medewerkers in binnen- en buitenland. Meer dan 1 website op 5 in België wordt gehost door een Intelligent-merk.

“Onze omzetgroei is te verklaren door onze toegewijde focus op innovatie en specialisatie binnen onze hostingsegmenten. De erkenning van dit werk door de experts van Deloitte is een hele eer voor het volledige Intelligent team”, besluit Jonas Dhaenens. Overigens lanceerde Combell vandaag een hilarisch filmpje om de extensie .gent te promoten.  Even googelen naar “burgemeester Termont en Jan Matthys over .gent” en u hebt het zo gevonden.