Nieuwe medewerkers moeten groei Construct Masters helpen bijbenen

Logo%20Multi%20MasterConstruct Masters heeft tijdens de afgelopen maanden verscheidene bijkomende contracten binnengehaald en is daarom dringend op zoek naar extra personeel.

Het gaat de HR-dienst om calculators, lassers, werkvoorbereiders, constructeurs en monteurs. Construct Masters werkt vanuit Stekene vooral in de petrochemie op de Antwerpse Linkeroever en in de haven van Gent.

Construct Masters is een dochter van de Multi Masters Group uit Merksem. De groep werd destijds opgezet als cleaningbedrijf maar heeft zich de laatste jaren sterk gediversifieerd in verscheidene zijtakken van de business. In dit opzicht werd een multidisciplinaire groep opgezet waarvan Construct Masters een van de snelst groeiende ondernemingen is.

“Wij zijn gespecialiseerd in het preventief onderhoud van machines en installaties, las-en constructiewerken en ook piping tot planning en uitvoering van stilstanden”, zegt zaakvoerder Philip Paelinck. “Onze specialisten slagen erin om de kosten van onze klanten te helpen verlagen en de kwaliteit te verhogen. Dat gebeurt on-site bij de klanten of in het eigen atelier in Stekene. We hebben onze site daartoe onlangs uitgebreid tot 800 m².” Stekene is daarbij een draaischijf tussen de Antwerpse Linkeroever en de haven van Gent.

De aangeboden jobs zijn wel degelijk vaste jobs. Ze zijn niet gekoppeld aan een tijdelijk project. Construct Masters stelt vandaag zo’n 60 mensen tewerk. De groep zelf heeft vandaag 2500 werknemers op de payroll en bevestigt daarmee het succes van de afgelopen jaren.

(Marc Balduyck)