Nieuwe vennoot voor Baker Tilly Belgium

0000000000000neukBaker Tilly Belgium, een adviespraktijk gespecialiseerd in accountancy, audit en fiscaal-juridische advisering, opereert met meer dan 100 professionals vanuit vestigingen in Gent, Aalst, Berlare, Brussel en Luik. Het bedrijf profileert zich als “firtst port of call” en partner  die organisaties begeleidt gedurende alle fases van hun bestaan.

De consultingafdeling van Baker Tilly Belgium versterkt haar rangen met Guy Neukermans, die de rol van M&A-partner op zich zal nemen. Hij zal eigenaars en bedrijfsleiders van kmo’s persoonlijk adviseren en begeleiden bij de verkoop van hun onderneming, vanaf de beslissing tot verkoop tot en met de realisatie van de gewesnte transactie, bij de aankoop van een andere onderneming en bij het verder uitwerken en implementeren van hun groeistrategie. Met zijn benoeming speelt Baker Tilly Belgium in op de groeiende nood aan advies bij fusies en overnames.

Guy Neukermans is Master in Financieel Management van Ondernemingen en werkte onder meer voor Fortis en BNP Paribas Fortis. Hij beschikt over een ruime ervaring  in de begeleiding van de kmo en het familiebedrijf in alle aspecten van hun bestaan, vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met de regeling van de opvolging of overdracht, mogelijke fusies of overnames en het opzetten van financieringsstructuren voor investeringsprojecten