Old Fashioned is beste cocktailbar van het land

000000000stokOp maandagavond 7 december vierden de Belgische horeaca-ondernemers feest. Venuez, dé refeerentie binnen de hospitality wereld, organiseerde dan immers de derde editie van de hospitality awards.

Meer dan 500 gasten kwamen samen in de Gentse Eskimofabriek om de namen te horen te krijgen van de winnaars in elf verschillende categorieën en om te genieten van culinaire topgerechten die werden bereid door de sterrenchefs Filip Claeys en David Martin.

Voor Steve Okuysen werd het een topavond. Deze horeaca-ondernemer die in Gent de cocktailbar Old Fashioned uitbaat  mocht immers in de categorie “Best Cocktailbar” de  felbegeerde, door Zigg Zagg 3D geprinte, trofee mee naar huis nemen.

De smaakbeleving, creativiteit, kennis en ervaring van de uitbater van de cocktailbar konden de jury overtuigen. Volgens het juryrapport hebben we immers te maken met een bar waar het totaalplaatje helemaal klopt. Zowel op gebied van service, smaakcombinaties als bar feeling haalt Old Fashioned een uitmuntende score. In deze cocktailbar serveert de uitbater trouwens niet enkel lekkere authentieke cocktails maar ook het elders nog nauwelijks verkrijgbare absinth en dat is een niche die heel wat drankliefhebbers aanspreekt.