Ondernemen met Steve organiseert Boxing brunch

img20161026200621Steve Stevens is manager van “Durf Ondernemen”, het expertisecentrum van de Universiteit Gent voor student-ondernemerschap. Daarnaast is hij oprichter van “Ondernemen met Steve”. Met dat bedrijfje organiseert hij maandelijks een actief en ontspannend netwerkevenement voor ondernemers.

“Dat gebeurt telkens op een inspirerende locatie”, zegt hij. “Via dit bedrijfje deel ik mijn eigen ondernemende passie en adrenaline met de aanwezigen. Fun en gezelligheid zijn daarbij een must en ook sport en gezondheid krijgen een centrale plaats.”

Op vrijdag 18 november, de dag van de ondernemer die kadert binnen de Global Entrepreneurship Week, pakt “Ondernemen met Steve” in samenwerking met Unizo uit met een heel speciaal event dat een boksinitiatie combineert met een brunch.

“Netwerkevents moeten meer zijn dan het verzamelen van wat visitekaartjes”, zegt Steve Stevens. “Want het is niet omdat je iemands kaartje hebt gekregen dat er met die persoon ook een klik is die een voldoende stevige basis vormt om samen te werken of business met elkaar te doen.”

Het netwerkevent van 18 november vindt vanaf 8uur30 plaats in de bokszalen van Golden Gloves in Artcube in Gent. “We dagen er 12 ondernemers uit voor een initiatiebokstraining van bokscoach Ronny Van Eesvelde”, zegt Steve Stevens. “Ze moeten daarvoor niet supersportief zijn. Een degelijke basisconditie is voldoende. Daarna biedt Sarah Soulliaert van het Drongense bedrijf Cook Experience een gezonde brunch aan en krijgen de deelnemers nog wat tips mee over hoe ze als ondernemer energiek aan de dag kunnen beginnen met een lichte maaltijd. En daarna is er nog tijd voor informeel netwerken. Er is dan fun geweest en mensen zitten gezellig rond de tafel. Deelnemers aan onze eerdere events zeggen altijd dat we netwerken naar een hoger niveau brengen.”