Ondernemer uit Oudenaarde lanceert uniek maatschappelijk project

posi

Hoaxland uit Oudenaarde creëert computeranimatie, 3D-beelden en speciale effecten die creatieve concepten tot leven brengen, overtuigender maken en ook voor een “cool” imago zorgen.
“Door onze technische expertise en ons oog voor perfectie”, zegt CEO Geert Reynaert, “hebben we ook nationaal en internationaal ondertussen toch een sterke reputatie uitgebouwd. Steeds meer bedrijven en organisaties beseffen dat het uitleggen van complexe problematieken een stuk gemakkelijker wordt en beter blijft hangen als dat gebeurt aan de hand van eenvoudige beeldtaal  die het juiste gevoel koppelt aan het product of de dienst.” 
Geert Reynaert is als ondernemer erg begaan met zijn klanten, maar ook met de maatschappij. “Ik heb zelf ondervonden”, zo zegt hij, “hoe de angst en de ratio er steeds voor zorgen dat we ons buikgevoel negeren.” Daarom heb ik Posi & Friends opgezet.”
Het gaat om een uniek maatschappelijk totaalproject dat kinderen tussen 6 en 10 jaar inzichten geeft in hun persoonlijkheidsontwikkeling. Dit vormt een belangrijke basis om uit te groeien tot gelukkigere en stabiele volwassenen. Om het project van de grond te laten komen met theaterworkshops, muziek en animatiereeksen is een crowdfundingcampagne opgezet (http://nl.ulule.com/posi-and-friends/)die nog loopt tot begin volgende week. Het beoogde bedrag van 25.000 euro is voor meer dan 90% gehaald, maar er blijven, voor wie het project wil steunen dus nog enkele dagen over.
“Met het project”, zo zegt Geert Reynaert nog, “zullen we ervoor zorgen dat kinderen beter inzicht in zichzelf krijgen en zich beter in hun vel voelen. Moeilijkheden worden uitdagingen door positief denken te installeren als een attitude. De theaterworkshops starten in september, de animatiereeks en schoolpakketten volgen later.”