Ook Basalte bekroond in de Deloitte Technology Fast 50

aaaklaasEerder al melden we dat iTextGroup tot winnaar werd uitgeroepen van de Deloitte Technology Fast 50. Een ander Oost-Vlaams bedrijf viel ook in de prijzen: Basalte uit Merlebeke, dat de jongste jaren een sterke reputatie heeft uitgebouwd als leverancier van de rijken der aarde http://www.madeinoostvlaanderen.be/nieuws/basalte-is-kind-aan-huis-bij-de-rijken-der-aarde/ werd immers derde in de algemene rangschikking, maar won in de categorie  “Clean Tech & Energy’”.

De Deloitte Technology Fast50 competition bestaat sinds vijf jaar en is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. Deze wedstrijd werd opgericht om ondernemerschap en snel groeiende technologiebedrijven in de Benelux aan te moedigen en te promoten. Dit jaar was de eerste volledig Belgische editie. De 50 genomineerde Belgische bedrijven werden onderverdeeld in vier verschillende categorieën: IT & Digital Solutions, Clean Tech & Energy, Biotech, Nanotech & Medtech en Internet, Media & Telecom.

Basalte dankt zijn snelle groei en zijn overwinning in de categorie “Clean Tech & Energy” naar het zeggen van managing director Klaas Arnout aan de permanente  investeringen in  investering in innovatieve en energiezuinige concepten. “Onze domoticaproducten zijn niet  alleen voorzien van een puur en tijdloos design maar dragen ook bij tot de energie-efficiëntie van de moderne woning. Deze erkenning betekent voor ons bedrijf een extra stimulans om voort te gaan op de ingeslagen weg.”