Ook voor uw bedrijf ligt mogelijk 35.000 euro mediabudget klaar

CULTURE-RUDY-750x750-FOTO-NEW_V2Het communicatiebureau De Facto Image Building uit Sint-Martens-Latem is gespecialiseerd in hr communicatie en corporate communicatie. Onder leiding van CEO Rudy De Hainaut, die ook nationale bekendheid geniet als voorzitter van basketballploeg Okapi Aalstar, heeft het bureau een stevige plaats verworven in zijn niche. “We moeten geen dure woorden in de mond nemen om aan te geven dat we meegaan met onze tijd”, zegt De Hainaut. “We evolueren voortdurend mee met onze klanten. Terwijl onze focus initieel voornamelijk op human resources lag, bieden we vandaag communicatie aan in de breedste zin van het woord. Altijd goed doordacht én onderbouwd met een doeltreffende strategie.”

Toch kan het bedrijf zijn “hr roots” niet verloochenen. Tijdens de HR Excellence Awards 2015 werd het enkele maanden geleden nog bekroond met de award voor Best Employer Branding & Communication Company.
De Facto Image Building organiseert ook samen met Roularta en Publicarto de De HR Pioneer Award. Die geeft bedrijven de kans om 2x 35.000 euro aan mediabudget op te strijken.  Er zijn 2 categorieën: interne communicatie en HR communicatie. Alle bedrijven die trots zijn op hun interne communicatiecampagne of HR campagne van 2015 (of begin 2016) kunnen zich nog tot en met 19 februari 2016 inschrijven.