RUPELMONDE/SINT-NIKLAAS – ARK Communicatie heeft Communication Matters overgenomen. Beide marketing- en communicatiebureaus uit respectievelijk Rupelmonde en Sint-Niklaas specialiseren zich in de strategische B2B- en B2C-communicatie.

“We vertrekken vanuit de communicatiebehoefte van de klant en kijken wat die precies wil bereiken. Pas daarna vertalen we de strategie naar een creatief concept of idee”, vertelt Gert Fransen, creatief mede-eigenaar van Communication Matters. “Dankzij de overname kunnen we nu een beroep doen op het deskundige team van ARK. Van strategie over concept tot creatie, implementatie en opvolging: alles gebeurt onder één dak.”

Optimaliseren

Beide bedrijven beschouwen de overname als een logische stap. “Zowel de doelstellingen en identiteit als het klantenportfolio van Communication Matters sluiten perfect aan bij wat ARK Communicatie vandaag doet”, zegt Ben Verleysen, managing director van ARK Communicatie. “De overname laat ons toe om verder te optimaliseren.”

Het nieuw samengestelde team van ARK Communicatie telt 18 medewerkers. Samen kunnen ze putten uit ruim 37 jaar ervaring in marketing en communicatie. De bureaus hebben samen een bruto-omzet van 3,4 miljoen euro.

ARK Communicatie is een fullservice-communicatiebureau. Het bedrijf helpt klanten uit verschillende sectoren in alle facetten van hun professionele communicatie, van strategisch marketingadvies en conceptcreatie tot digitale integratie, content en public relations.