OUDENAARDE – De Oudenaardse Volvo-dealer D’Hondt-Reynaert kreeg deze week Miss België over de vloer. Ze mocht er haar nieuwe Volvo V40 in ontvangst komen nemen.

Aan de titel van Miss België is buiten een hele boel eer, ook een reeks voordelen in natura verbonden. Zoals de traditie het wil mag Belgiës mooiste meisje ook een nieuwe wagen in ontvangst nemen. Angeline Flor Pua, die Filippijnse roots heeft en een opleiding voor piloot volgt, mocht de avond van de verkiezing al voor een eerste keer haar nieuwste verovering bewonderen toen ze symbolisch de sleutels in ontvangst mocht nemen.

Deze week donderdag was het dan tijd voor de real stuff in de showroom van verdeler Reynaert. Tijdens een After Work Business Drink kwamen ook heel wat zelfstandigen en ondernemers uit de regio Vlaamse Ardennen af voor een gezellig netwerkmoment in mooi gezelschap. Bovendien is ook een glansrol weggelegd voor de nieuwe Volvo XC40, eveneens een Gents product, die tot Car of the Year 2018 werd gekroond, een prestigieuze titel voor de nieuwe compacte SUV van Volvo.

Bedrijf met geschiedenis

D’Hondt-Reynaert is al sinds 1960 officiële Volvo verdeler en daarmee één van de oudste Volvo verdelers in België. De vestiging Reynaert is sinds 2004 gevestigd aan de N60 in Oudenaarde en wordt niet alleen door de familie D’Hondt, maar ook door John Reynaert als filiaalmanager gerund. D’Hondt-Reynaert heeft drie Volvo vestigingen in het zuiden van Oost-Vlaanderen (Aalst, Oudenaarde en Zottegem) en beschikt over met een hecht team van 50 medewerkers dat elke dag opnieuw instaat voor een persoonlijke service aan de Volvo rijders uit de streek.