Oost-Vlaamse gouverneur op vrijdag 19 september op bezoek in Lokeren

NicolodiOp initiatief van gouverneur Jan Briers besliste de deputatie om vanaf het najaar 2013 te starten met een nieuwe “Ronde van Oost-Vlaanderen” die de bedoeling heeft om in drie jaar tijd alle 65 Oost-Vlaamse steden en gemeenten te bezoeken.

In elke gemeente vindt een werkbezoek plaats waarbij zowel het gemeente- als het provinciebestuur thema’s op de agenda zetten. Na het overleg woont het gezelschap een telkens een cultureel evenement bij. Aansluitend is er dan tijd om bij een streekbiertje na te praten met de inwoners van de stad.

De gouverneur van Oost-Vlaanderen en de deputatie brengen op vrijdag 19 september 2014 bezoek aan Lokeren.  Het gaat om het elfde werkbezoek van 2014, het zeventiende in totaal. Het start om 15 uur in het stadhuis van Lokeren. Na de vergadering die ongeveer twee uur en een kwartier zal duren en waarin ook mobiliteit en werk aan bod komen, nodigt het college van burgemeester en schepenen de gouverneur en de deputatie uit op een bezoek aan de tentoonstelling “Omnium Memoria” van kunstenaar Renato Nicolodi in Park ter Beuken.